Изследвайте звука на природата

Нашият слух е еволюирал в продължение на стотици хиляди години, за да чува перфектно в природата. В наши дни прекарваме до 90% от времето си на закрито. Това оказва огромни последици на работното място. 70% от нас не са доволни от шума на работното място. Когато ни прекъснат, може да отнеме до 25 минути да се върнем към първоначалната си задача и още 8 минути, за да се върнем към същото ниво на концентрация.

Проектирайки нашите продуктови семейства за офиси, ние търсехме да разберем дали можем да имитираме звука на природата, като се учим от нашия произход – да създадем отличен акустичен комфорт, така че хората да се чувстват добре на работа – и да станат по-продуктивни.

Научете повече за нашите продукти за офиси:

Научете повече за акустиката за офиси:

Изтеглете ръководство за офиси

Въздействието на шума на работното място

Всички знаем, че звуците на работа имат въздействие върху хората, но какво е то? Резултатите от нашите проучвания за офиси събира наличните знания за ефектите на звука в офиса и как можете да подобрите удовлетворението на хората – и в крайна сметка тяхната работоспособност.

Прочетете повече и изтеглете резюме

Ecophon Master™ Eg

Система с нов дизайн и левитиращ вид

Понякога е трудно да се концентрираме – и да бъдем продуктивни – в пространства, в които хората говорят по телефона или където има високи нива на околен шум. Системите за окачени тавани осигуряват изключителна абсорбция на звука и яснота на речта и са идеални за натоварени офиси, където разбирането на речта е от решаващо значение за работата. С помощта на новата уникална система Master Eg можете да създадете свой собствен дизайн с плаващ вид.

Бордовете на Master Eg са боядисани в черно и бяло, а конструкцията в черно, което създава усещането за плаващ елемент. Системата е много лесна за монтаж и демонтаж. Използвайте предварително проектирани системи или създайте индивидуален дизайн със своя избор на размери на панел с помощта на ръководството за дизайн на Ecophon Master™ Eg.

Характеристики и предимства

Панелите се предлагат в четири различни формата и в 22 цвята Akutex FT.

 • Отлична абсорбция и яснота на речта
 • Левитиращ вид
 • Страхотни възможности за дизайн
 • Пасващи решения за осветление
 • Лесен монтаж

Към страницата с продукти на Master Eg

Ecophon Akusto™ Screen

Незабавна абсорбция на звука за офиси с отворен план

Свободно стоящите панели Ecophon Akusto™ предлагат отлични акустични решения за повече комфорт в офиси с отворен план. Те добавят допълнително абсорбиране на звука, което улеснява разпространението на речта и подобрява разстоянието на комфорт – как звуковото налягане се разпределя из работните пространства. Това води до повече удовлетворение, по-голямо благосъстояние, по-малък потенциал за разсейване и по-продуктивно работно място. Те са идеалното допълнение към шумопоглъщащ таван и предлагат стратегически акустични характеристики в цялото работно пространство. Поставете ги там, където са необходими, и ги местете, когато поискате.

Характеристики и предимства

Панелите Akusto™ се предлагат в някой от 14-те цвята за повърхности Texona или с новата повърхност Caretec за лесно почистване и дезинфекция.

 • Комфорт в офиса с отворен план
 • Повече лична неприкосновеност на речта
 • Повишена концентрация и благополучие

Свържете се с нас за повече информация

Дизайн и цветове

Нови цветови възможности за създаване на страхотни пространства

Изследванията показват, че цветовете допринасят за по-щастлива, по-здравословна и по-ангажираща работна среда. Да направим офисите на бъдещето места, в които се случват неочаквани срещи, където творчеството и иновациите текат безпрепятствено. Можете да направите толкова много неща, за да създадете страхотни места за работа, в които хората са продуктивни и процъфтяват.

Нашите продуктови гами предлагат безкрайни възможности за дизайн в различни цветове, текстури, размери, форми и начини на монтаж. Сега с още повече вдъхновяващи цветове Akutex FT и Texona, които предлагат дори повече възможности за цветови комбинации.

 • 5 Нови цветове Texona
 • 2 нови цветове Akutex FT, както и току-що добавените 6 цвята
 • 15 нови цвята за мрежи Connect

Вижте нашите цветове и повърхности

Видео конференции и срещи

С тях помещенията звучат страхотно

Каквато и среща да искате – виртуална или физическа – се погрижете помещението да предлага оптимална акустика, за да можете лесно да чувате и да бъдете чути, без да разсейвате хората навън. По този начин срещите могат да бъдат такива, каквито е замислено да бъдат – лични, комфортни и печеливши.

А как да постигнете това? Научете повече за най-важните аспекти на акустичния дизайн на зали за видеоконференции в нашето Ръководство за акустичен дизайн на зали за видео конференции.