Най-добрият свободно окачен звуков абсорбер

Ecophon Solo™ е истинска иновация, която направи революция на пазара за звукопоглъщащи панели! Тук са само някои от причините, защо това е така:

Solo е уникална комбинация от елегантна визия,
технически характеристики и лесен монтаж

Solo предоставя

  • неограничени възможности за дизайн
  • най-високи звукопоглъщащи качества
  • превъзходна повърхност от двете страни
  • боядисани ръбове
  • лесен монтаж
  • многофункционални възможности
  • лесно вграждане на осветление
  • дългосрочна експлоатация

78153-nokia-solo-ellipse-push-285x236pxОсвободете въображението си

Ecophon Solo ™ предлага неограничени възможности за създаване на уникален дизайн. Можете да изберете предпочитана форма и цвят и да акцентирате с вграденото осветление. В нашата стандартна продуктова гама ще намерите десет форми, които отговарят на почти всички изисквания. Ако държите на индивидуален избор Solo Freedom ви позволява да създадете своя собствена уникална форма за специални случаи.

Освободете ума и почувствайте вдъхновението

ВСИЧКИ SOLO ПРОДУКТИ


101291-aecom_push_285x236Великолепен дизайн за големи пространства

В част от големите помещения окачените тавани не са приложими или подходящи. Например, когато един висок таван е част от архитектурата или покрива е стъклен, или сградата е с историческо значение и промяната на интериора ще развали впечатленията на посетителите. А понякога искате да постигнете по-специална визия.

Каквато и да е причината-Solo ще ви помогне да постигнете акустичен комфорт и впечатляващ дизайн.

ВДЪХНОВЕНИЕ


99890-alfa-laboratory-push-285x236pxСвободата да бъдеш уникален

Нека бъдем честни. Много забавно и удовлетворяващо е да създадеш нещо, което никога не е било правено преди това. Изключителните качества на Solo дават възможност за проектиране на желаната форма на панелите, които да поемат контрола на шума на съвсем различно и по-добро ниво. Тъй като и двете страни на панела имат една и съща добре изглеждаща повърхност, можете да окачите панелите както искате, подобрявайки цялостната визия на помещението.

Накратко – Solo Freedom ви дава неограничени възможности за дизайн и избор на форми.

Свържете се с нас за повече информация относно всички възможности на Solo Freedom.


100053_ecophon_office_pl_push_285x236Да се захващаме за работа

Нашите тестове показват, че когато няма възможност да се монтира акустичен таван по цялата площ на тавана, 60% покритие от Solo панели осигурява добра звукова среда. В помещения, където много хора говорят по едно и също време(като например в кол центровете и ресторантите) окачения таван може да не е достатъчен и е необходимо да се добавят Solo панели.

Универсалността на Solo го прави добро решение за различни видове помещения.

АКУСТИКАТА В ОФИСА


new_sustainability_web_teaser-285x236Екологични, дълготрайни и рециклируеми

Тъй като държим на отговорността, ние ви дължим пълна прозрачност по отношение на въздействието на нашите продукти върху околната среда и усилията, които полагаме за намаляване на това въздействие. Ето защо, правим задълбочен анализ на жизнения цикъл на нашите продукти, за да се разкрият всичките им аспекти. Въоръжени с това знание, ние изискваме все повече от себе сида подобрим всеки етап – от снабдяването със суровини и производството, до транспортирането и рециклирането на отпадъците.

Вижте целия процес на ecophon-export.dev.plur.se/sustainability или прочетете Екологичната декларация на продукта.

Solo EPD


luminaire-push-285x236pxБърз и лесен монтаж

Използването на Ecophon 3-то поколение стъклена вата допринася панелите Ecophon Solo да са леки, а това прави монтажа лесен и без усилия. Лекият и еластичен материал също така е много здрав, което позволява Solo да се произвежда в големи размери без риск от огъване или необходимост от допълнително укрепване. Твърдостта на Solo осигурява безпроблемно изрязване на отвори , без риск от напукване или счупване. Това позволява инсталирането на осветителни тела в панелите. Ако сте наясно с размера на осветителното тяло, което искате да използвате, ние може да доставим панели с изрязани отвори и боядисани ръбове.

Solo предлага много стилни възможности за инсталиране с използването на патентовани и пред патент Connect аксесоари – изборът е изцяло ваш!

ВИЖТЕ ВИДЕОКЛИПА за ИНСТАЛИРАНЕ