Изразете себе си чрез Ecophon Solo™

Ecophon Solo™ е оригиналният акустичен облак. Доказал е своите качества в продължение на повече от десетилетие в многобройни инсталации в цял свят.

Solo разполага с всички форми и размери от които се нуждаете за да осъществите своите идеи.

Форма за всяка нужда

С многобройните форми и размери имате всички възможности за творчество, независимо дали желаете кръгла, квадратна, правоъгълна или каквато и да било друга форма. Голям или малък.
Със своите отлични акустични качества, Solo е най-смелият ни пример за това как дизайнът и функционалността могат да си хармонизират при създаването на атмосфери, които са приятни за окото, ухото и душата.

За здравословна акустична среда

AКакто винаги, нашият фокус върху устойчивостта бележи цялата линия Solo, което я прави идеално подходяща за сертифициране на зелени сгради.
Тъй като въздухът свободно циркулира около панелите Solo, те са предпочитан избор при създаване на здравословни акустични среди в термално активираните строителни системи (TABS).

Свобода да творите дизайн на най-високо ниво

Какво ще кажете за един елемент в дизайна, който може напълно да следва вашите архитектурни виждания? Ecophon Solo™ Freedom ви дава възможност да създадете свои уникални форми, които няма да откриете никъде другаде. Дава крила на вашите идеи и ви позволява да излезете извън това, което е възможно със стандартните форми.

 

Solo ви дава възможност да изпитате акустичния облак от друга перспектива – от страни.

Друга перспектива на акустичните облаци

Нашите свободно окачени звукопоглъщащи панели ви дават възможност да изпитате акустичния облак от друга перспектива – от страни. Висящи от тавана, звукопоглъщащите панели могат да се използват за създаване на различни линии, бягащи вълни или зиг-загови форми. Монтирани на стени, те добавят интересни контури и дълбочина.

Просторният дизайн заслужава добро осветление

Било то естествена светлина струяща от големи прозорци, или внимателно калибрирано изкуствено осветление, можете да ги използвате за подкрепа на вашата архитектурна визия. Осветлението може лесно да бъде интегрирано в панелите, между или зад тях, или те да бъдат осветени с цветни спот светлини, или с цветни спотове да се осветят определени части от акустичния облак.

Вдигнете нивото на своите идеи за дизайн

Винаги можете да погледнете нещата от различни ъгли. Това е особено вярно, когато става въпрос за Solo, където панелите могат да бъдат монтирани почти по всеки начин, който желаете. Прикрепете ги с дискретни скоби близко до тавана или използвайте факта, че панелите Solo изглеждат еднакво добре и от двете си страни.

 

Ако грандиозността е съществена за вас, то Solo винаги има отлично решение да я удовлетвори.

Мислете мащабно – създайте силно впечатление

Ако грандиозността е съществена за вас, то Solo винаги има отлично решение да я удовлетвори. Стандартната гама включва някои от най-големите акустични панели на пазара, както правоъгълни, така и кръгли. Те са често предпочитаният избор за големи пространства, но могат да се ползват и за акценти в по-малки помещения.

Вижте света в цветове

Какъв би бил животът без цветове? Чрез цветовете можете да изразите чувства, ценности и отношения. Тъй като свободно окачените панели Solo са заобиколени от въздух, цветовете от задния фон на помещението могат да допринесат за още по-интересни впечатления.
Видимата повърхност на елементите Solo разполага с покритие Akutex™ FT, уникална технология за покрития разработена от Ecophon. Палетата на Akutex™ FT предлага 16 цвята.