Време за фокусиране върху визуалната акустика

Focus

Стъпвайки във вселената на дизайнерската пластичност

Време за фокусиране върху визуалната акустика

Нашата най-цялостна фамилия от системи, Ecophon Focus, винаги предлага спектър от възможности за различни видове дизайн на ръбове, на форми, на нива и на монтажни опции, позволяващ ползването й в повечето сфери на приложение.

Продуктова гама Ecophon Focus™

10 различни опции за ръбове и 6 уникални решения правят гамата от продукти Ecophon Focus™ да разполага с най-пластичния дизайн. Изберете между видимите ръбове за по-креативни модели или между скритите ръбове за усилено чувство на плавност. Гамата Focus разполага с 11 различни размери на панели, като най-големите размери са уникални за пазара.

Какво ново във Фамилията Focus?

Ние непрекъснато работим за да усъвършенстваме и да актуализираме нашата най-цялостна фамилия от системи, Ecophon Focus™. Ето някои от най-последните актуални новости:

  • 16 нови стандартни цветове.
  • Най-нов уникален дизайн на ръб: Focus Ez
  • По-лесен монтаж на Focus Lp.
  • Нови елагантни решения за промяна на нива при Focus Ds.
  • Подобрена интеграция на осветление и вентилация.

Фокус върху цвета

Видимата повърхност на Ecophon Focus™ разполага с покритие Akutex™ FT, което е уникална технология за покрития, разработена от Ecophon. Обширната цветова гама включва 16 привлекателни цвята, които в различните случаи правят лесен перфектния избор на цвят.

Вдъхоновение Focus

Фамилята Ecophon Focus™ предлага широка гама от дизайнерски опции. Пластичноста от цветове, ръбове, размери на панели, видима решетка и осветление правят по-лесно изграждането на уникална изразителност. Почерпете вдъхновение от нашите референции и конкретни показни проекти използвайки нашите продукти Focus.

Уникални допълнителни решения

Във фамилията Focus има 6 уникални допълнителни продукти, стилови решения за смяна на нива, за краища на стени и окачени тавани. Те са планирани да предадат на тавана интегриран вид, който повишава цялостната естетика.

Оптимална интеграция

Лесното интегриране на осветление, вентилация и други технически звена е основното преимущество на фамилията Focus. Dot™ LED, Square 43™ LED и Line™ LED са нашите три свободно съвместими арматури, но също така си сътрудничим с външни компании за осветителни тела и вентилация с цел създаване на оптимални интеграционни решения.