Запознайте се с най-новият ни продукт!

122342-kinnarps-push-285x236px-1Akusto One – печеливша концепция

Akusto One е нашата нова серия звукоабсорбиращите панели с малки размери, всички с дебелина 40 мм. С Akusto One създавате иновативни дизайни и модели на стената, които могат да бъдат с бели или сиви ръбове. Предлага се в различни размери, форми и разнообразни цветове, допринасяйки за безкрайни творчески решения!

 


122349-kinnarps-push-285x236px-1Произведение на изкуството

Отличителните черти на Akusto One са дизайна и гъвкавостта при избора на решения. Лесното съчетаване на различни размери, форми и цветове създава подходяща атмосфера. Akusto One е на разположение с двете повърхности Texona и Akutex FT, предлагащи богата гама от цветове. Върху Akusto – продуктите е възможно и да се принтира. За да се запазят оптималните акустични качества ви препоръчваме да поверите принтирането на опитни в сферата изпълнители.

ЦВЕТОВА ГАМА TEXONA


108411-microsoft-warsaw-push-285x236-1Разгледайте нашата пълна продуктова гама за стени

Akusto One е част серията Ecophon Akusto™. Продуктовата гама Akusto се състои от три различни видове вертикални звукоабсорбиращи панели с отлични акустични свойства. Akusto е идеалното допълнение към акустичен таван в помещения, в които окаченият таван не е достатъчен, за да се създаде добра звукова среда. Akusto One може да се ползва и като творчески елемент от дизайна.

Продуктова гама AKUSTO


Лесен монтаж

Използването на Ecophon 3то поколение стъклена вата означава, че панелите Akusto са много леки, но и едновременно здрави, което прави инсталирането им лесно и безпроблемно. Има три различни начина за монтаж на Akusto One:

Когато прецизността е от ключово значение

vertical-installation-small-1-1

Connect One trim е метална лайсна, който се закрепва с винтове към стената. Краищата са V-образно изрязани. Те служат за държачи за двата Connect Absorber anchor, които сe завинтват в задната страна на панела.

ГЛЕДАЙТЕ ИНСТАЛАЦИОННОТО ВИДЕО

Какво е необходимо да знаете

vertical-installation-small-2-1

Connect One fixing е лесен начин за инсталиране на панелите Akusto One. Завинтете фиксиращия крепеж в стената и пробийте дупка в панела. Монтирайте панела към стената посредством бутон в различни цветове.

ГЛЕДАЙТЕ ИНСТАЛАЦИОННОТО ВИДЕО

Толкова лесно, колкото може да е

vertical-installation-small-3-122272-1

Connect One hook fixing е метална шина с две куки. Монтирайте шината към стената, след това фиксирайте панела на куките. За кръглите и квадратни 600 мм панели е нужна само една Connect One hook за закрепване, всички други се нуждаят от две.

ГЛЕДАЙТЕ ИНСТАЛАЦИОННОТО ВИДЕО