Шоурум Haworth в Будапеща

Ecophon в Шоурум Haworth в Будапеща

250 кв. м. офис среда източник на вдъхновение!

Намира се в Graphisoft Park, първият екологично чист бизнес и изследователски парк в Будапеща, унгарския шоурум Haworth разполага с ефективни и дългосрочни органични решения за работно място.

Съвместните усилия между Ecophon, Philips, Ege, Капелини, Poltrona Frau и Haworth създават топла и гостоприемна атмосфера, заедно с представянето на нови дизайнерски тенденции в офис среда. Нашите продукти Ecophon Master Matrix ™, Ecophon Solo ™, Ecophon Akusto Стена ™ и Ecophon Akusto One ™ допринасят за създаването на великолепна акустика в различните работни помещения.
Шоурум Haworth в Будапеща бе обновен през 2016 г. от Студио MádiLáncos. Неговата цел е не само да представи продуктите на партньорите, но също и да създаде център за обучение на вътрешни дизайнери, архитекти и инвеститори.

Ecophon сътрудничи с Haworth и изнася лекции за техните и нашите гости заедно. Шоурумът се използва също за организиране на срещи и обучения.

Ако бихте искали да посетите Шоурума моля, свържете се с нашите Регионални Мениджъри по Продажбите Дьоре Томаш (+36 20 315 2020, tamas.gyore@ecophon.hu) или Лалиа Акош (+36 20 386 5761, akos.lalia@ecophon.hu) и резервирайте време за посещение.