Connect™ Bridging

Connect Bridging е семпло решение за интегриране на осветителни тела, вентилационни решетки, детектори за дим и т.н. По този начин се предотвратява риска за деформация на паната. Решението се състои от Connect Bridging профил и Connect Bridging клипс. Теглото на интегрирания елемент се прехвърля напълно върху носещата конструкция, като по този начин паната нямат никакво натоварване. Профилите и клипсите са лесни за монтиране върху Т-профилите на носещата конструкция, която може да издържи на товари до 30 N (3 кг) за всеки монтиран елемент. Connect Bridging профил е произведен от галванизирана стомана, а клипсовете от неръждаема стомана.

  • Лесен монтаж
  • Без натоварване на паната
  • Товароносимост до 30 N
  • Интегриране в различни системи
  • Уникално решение (предстоящ патент)

Connect™ Accessories

Като допълнение към цялостните системи за таван, Connect™ предлага многообразие от крепежи и аксесоари за различни приложения.

Connect™ Profiles

Профилите Connect™ са чудесно допълнение към системата на окачване и ви позволяват да постигнете много добра визия.

Connect™ Grids

Носещата конструкция се състои от носещ Т профил и странични Т профили, които са изработени от поцинкована стомана. Всеки един компонент многократно е доказал носимоспособността си, така че системата като цяло отговаря на най-строгите изисквания.